پردازنده ی اسنپ دراگون ۸۱۰، با مشکل داغ شدن بیش از حد مواجه است و برای بسیاری از کمپانی های تولید موبایل مشکل ساز شده. از یک سو برخی کمپانی ها تصمیم گرفتند که از پردازنده ای دیگر استفاده کنند و از سوی دیگر، کمپانی های دیگری ترجیح دادند که خود وارد عمل شده و مشکل گرمایی پردازنده را برطرف کنند.
با توجه به این که موبایل هوشمند نکسوس ۶P از هوآوی از همین پردازنده بهره برده است، باید دید که چه عملکردی هنگام فعالیت های سنگین از خود به جای می گذارد و دمای آن تا چه می رسد. وبسایت AndroidCentral به تازگی به بررسی میزان گرمای نکسوس ۶P پرداخته.بقیه درادامه مطلب
تست گرمای موبایل در اتاقی با دمای ۲۴ درجه ی سانتی گراد (۷۶ فارنهایت) شروع می شود. نکسوس با دمای ۲۷ درجه شروع به کار می کند و بعد از ۱۰ دقیقه اتصال به اینترنت، چرخ زدن در شبکه های مجازی و ۵ دقیقه بازی کردن، به دمای ۳۷٫۳ درجه ی سانتی گراد (۹۹٫۲ فارنهایت) می رسد.
همان طور که در تصویر قابل مشاهده است، بیش ترین مقدار دما روی بخش دوربین و سنسور اثر انگشت متمرکز شده است؛ که خبر خوبی به شمار می رود چرا که در این صورت هنگام در دست گرفتن تلفن همراه با مشکلی مواجه نخواهید شد. تا دمای پایین تر از ۱۰۰ فارنهایت، معمولا جای نگرانی وجود ندارد زیرا اکثر دستگاه ها، در شرایط مشابه عملکردی یکسان از خود نشان می دهند.
اما نکته ی جالب توجه هنگام تست بنچمارک دستگاه به وقوع می پیوندد. گلکسی اس ۶ ادج (با پردازنده ی اگزینوس خود) هنگام تست بنچمارک به دمای ۱۲۰ فارنهایت می رسد. ۶P هنگام شروع بنچمارک ناگهان به ۱۰۲ درجه می رسد اما بعد از آن دمایش تا بیش از ۱۰۴٫۵ فارنهایت (۴۰ سانتی گراد) افزایش نمی یابد.
با راه اندازی دوباره ی بنچمارک، دما تا ۱۰۶ درجه می رسد اما بازهم به اندازه ای بیش از آن نمی رسد. در این حالت، سنسور اثر گذشت کمی داغ می شود اما هیچگاه اخطار داغ شدن بیش از حد دستگاه را دریافت نخواهید کرد.
بنابراین باید در نهایت گفت که کاربران هیچ مشکلی با استفاده از نکسوس ۶P نخواهند داشت. میزان گرمای آن مثل بسیاری دیگر از گوشی های بازار است و در هیچ شرایطی، به شکلی غیرمنطقی داغ نخواهد کرد. در واقع حتی این گوشی بدون آن که پردازنده را فدا کند، ۱۰ درجه نسبت به گلکسی اس ۶ ادج سامسونگ نیز خنک تر باقی می ماند.